Kedves Óvodás Gyerekek! Tisztelt Szülők!

 

Szeretettel várunk minden leendő kis elsős gyermeket szüleivel

2019. március 1-én, pénteken 15 órától

iskolánkba egy kis ismerkedős délutánra.

A programok beosztása miatt nagyon fontos, hogy lássuk a várható létszámot. Ezért kérjük, hogy február 25-ig legyenek szívesek jelezni részvételi szándékukat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen.

Adottságaink miatt programunkra maximum 60 gyermeket tudunk fogadni. Jelentkezni csak emailben lehet, minden levelet 1-2 nap alatt visszaigazolunk. Megértésüket köszönjük!

 

Üdvözlettel:

Az alsós munkaközösség pedagógusai

 
Iskolánk Vizuális Műhelyébe járó gyerekek különféle rajzi, festői eljárásokkal, technikákkal ismerkednek. Többek között készítenek szén rajzokat is.
A műhelyben készült munkákból Csillag Edina múzeumpedagógus 10-et választott ki, melyek a jelenleg látható VAJDA LAJOS kiállításon a földszinti teremben nézhetők meg.
Nagy örömünkre munkáinkért jutalmul rendhagyó órákon vehettünk részt január 30-31-én a múzeumban. Szemlélődtünk, sokat tanultunk, próbáltuk a képek jelentését megfejteni. Vajda Lajos művészete megérintette a legkisebbeket is. Megfigyeltük, milyen mesterien használta a szenet mondanivalójának kifejezésére.
Jól eső érzés látni a múzeumban alkotásainkat és az ott töltött idő is nagyon hasznos volt.
Deli Gabriella

December 12-én a 3. és a 7.  testvérosztály egy kis ünnepváró projektet valósított meg. A gyerekek különböző alakú és színű világító mécsesházakat alkottak. A nagyok segítették a kicsiket az apróbb ablakok kivágásában. A munka jó hangulatban ment. A kész házikókból a végén egy városkát építettünk és a mécseseket is meggyújtottuk. A különböző színű ablakok fénye kellemes ünnepi hangulatot varázsolt a terembe, melyet egy pár karácsonyi dallal fokoztunk.

Csalló Attila 

Iskolánk egyik negyedikes csapata hatodik helyen végzett a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny körzeti fordulóján.

A csapat tagjai: Gerendás Emma, Günthner Jázmin, Léránt Benedek, Vitéz Léna

Felkészítő tanár: Schreiner Nikolett

Szívből gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk rátok!

Niki néni és a csapat tagjai a díjkiosztón