Tisztelt Szülők!

Iskolánk házirendjét kiegészítettük a Járványügyi protokollal, valamint a digitális munkarend esetén érvényes házirenddel.

Az érvényben lévő házirendet itt találják.

Intézményünkben egyelőre nincsen igazolt fertőzött diák vagy tanár.

Tisztelettel:

Tenkesné Halász Enikő Rita

intézményvezető 

A járvány idején is pályáztunk és szép eredményeket értünk el. 
A tatabányai Vértes Agórája által szervezett országos Gyermeknapi Plakát Rajzversenyen KOSZTÁN-SCHLEMAYER MÁTÉ 3. osztályos különdíjas lett.

 
Az AZÉRT SZERETEM A BALATONT című országos rajzversenyen közel 400 rajz közül a legjobb 10 közé jutottak : 
- Sági Ella 1. osztályos 
- Horváth Hunor Soma 6. osztályos 
- Both Csillag 5. osztályos 
 
 
 
 
 
Mit tegyek, ha a környezetemben megsérül valaki? Mit kell, mit lehet tenni a mentők megérkezéséig? Hogyan tudok hatékony és szakszerű segítséget nyújtani? Van jogosítványom, tanultam az elsősegélynyújtást, de mégsem rendelkezem gyakorlati ismeretekkel, hogy tudnám megtanulni?
 
Ezekre a kérdésekre és még sok másra ad választ és sok gyakorlási lehetőséget a szülőknek induló elsősegélynyújtó képzés!
 
Tervezett témák:
• Bevezetés, fogalmak
• A helyszín biztosítása, saját biztonság, mentőhívás
• Általános betegvizsgálat – állapotfelmérés
• Eszméletlenség – légútbiztosítás
• Légúti idegentest eltávolítása (felnőtt, gyermek, csecsemő)
• Alapszintű újraélesztések – felnőtt, gyermek, csecsemő
• Félautomata defibrillátor használata
• Vérzések ellátása, sebkötözés
• Törés, ficam, rándulás
• Mérgezések
• Égési sérülések; savak, lúgok okozta sérülések
• Gerincsérülés
• Fektetési módok
• Epilepszia, agyi érkatasztrófa, szív eredetű rosszullétek
• Baleseti szituációk megoldása
 
Helyszín:
Templomdombi Általános Iskola, tetőtéri nagyterem
Időpont:
Szerdán és péntekenként 16 órától, tervezett kezdő dátum: 2020. szeptember 16.
A foglalkozásokat tartja:
Csalló Attila
Jelentkezni lehet:
A csalloa[kukac]gmail.com címen vagy az iskolában személyesen.
A képzés formája:
Önköltséges csoportos képzés, melynek minimális létszáma 10 fő.
(4 x 2 óra)
A képzés díja:
1500 Ft/óra

Kedves Szülők!

Az étkezéssel kapcsolatos ügyintézést a következő tanévtől Májer Kinga kolleganő végzi. Elérhetősége: 20/6175115

Ahogy a tavalyi évben is, gyermekük étkeztetését Szentendre Város Önkormányzata önkormányzati közfeladatként biztosítja, a személyes gondoskodás körébe tartozó szociális és gyermekjóléti ellátásokról, valamint a fizetendő térítési díjakról szóló 10/2018. (IV.23.) önkormányzati rendelet alapján.

A VSZN Zrt. az Önkormányzat megbízásából és nevében gondoskodik a számla kiállításáról és a térítési dij beszedéséről. A korábbi időszakhoz hasonlóan a díj előre, a tárgyhónapra vonatkozóan kerül megállapításra.

A VSZN Zrt tárgyhavi gyermekétkeztetési díjról átutalásos számlát állít ki az Önkormányzat nevében tárgyhónap 10. munkanapjáig, melyet az osztályfőnökök útján juttatunk el Önökhöz. A díjat 15 napon belül átutalással lehet megfizetni a számlán megjelölt önkormányzati bankszámlára. A számla átutalással történő kiegyenlítése esetén a közlemény rovatban a gyermek nevét és a számla sorszámát kell feltüntetni.

Továbbra is lesz lehetőség a korábban megszokott készpénzes fizetésre egy-egy nap megjelölésével. A készpénzes fizetési napokról minden hónap elején időben tájékoztatjuk az intézményeket és a szülőket. Készpénzes fizetés esetén a VSZN Zrt. bevételi pénztárbizonylatot állít ki a befizetés igazolásául.

Az étkezés lemondására csak írásban van lehetőség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amennyiben tehát betegség vagy egyéb ok miatt a gyermekétkeztetést lemondaná, úgy azt az iskola nevével megjelölt e-mail címen – megadva a gyermek nevét és osztályát és a lemondandó napokat, étkezéseket – teheti meg, az érintett napot megelőző munkanap 09:00 óráig. Az aznapi étkezés lemondására nincsen lehetőség.

Az előírásoknak megfelelően lemondott tárgyhavi étkezések a hatályos jogszabályok rendelkezéseit figyelembe véve a következő havi számláján kerülnek jóváírásra.

Amennyiben az előzetesen igényelt étkeztetésen (teljes étkezés vagy csak ebéd) Ön módosítani kíván, azt szintén a megadott központi e-mail címen keresztül teheti meg. A módosítást hóközben nem áll módunkban elvégezni, a módosítás csak az igény megjelölést követő hónap első napjától érvényes.

Vegleges_ebedlemondas.pdf

alsós étkezés

tízórai

95 ft

ebéd

315 ft

uzsonna

70 ft

alsós napi ellátás

480 ft

felsős étkezés

tízórai

100 ft

ebéd

340 ft

uzsonna

70 ft

felsős napi ellátás

510 ft

Amennyiben kedvezményes gyermekétkeztetésre jogosultak (három vagy több gyermek, illetve rendszeres gyermekvédelmi támogatás …stb. esetén), úgy legyenek szívesek kitölteni és visszaküldeni a 2. számú nyilatkozatot is.Kérjük, hogy az 1. számú nyilatkozat kitöltésével legyenek szívesek a 2020/21-es tanévre vonatkozó étkezési igényüket jelezni. A kitöltött Nyilatkozatot Kingának legyenek szívesek visszaküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre. Az üzenet tárgya a gyermek neve és osztály legyen.

A Nyilatkozatok beérkezésének határideje: 2020. augusztus 28. péntek 16 óra

Ha nincs lehetőségük nyomtatásra, akkor iskolatitkárunknál, Németh Julinál is ki tudják tölteni a Nyilatkozatokat.

Az étkezést szeptember másodikától biztosítjuk.

Együttműködésüket köszönjük!

Tisztelettel:

Tenkesné Halász Enikő Rita

intézményvezető               

Szentendre, 2020. augusztus 19.                                         

 

A cirkusz a csoda művészete, az emberi teljesítőképesség határait feszegető művészeti ág, amelyben fontos szerepet kap a teljesítmény. Ahhoz, hogy a porondon bemutatott káprázatos produkciók megszülethessenek, sok éven át tartó kemény munka és gyakorlás kell.

Az iskolapadban eltöltött egy év kitartó munkája is értékelendő, ezért a Fővárosi Nagycirkusz az országot járó, több mint húsz utazó cirkusszal összefogva cirkuszlátogatási lehetőséggel jutalmazza a kitűnő tanuló általános iskolás diákokat immár ötödik éve. (Regisztrációhoz kattintson a képre!)

Természetesen ez az ajándék nem pótolja azokat a beszélgetéseket, pozitív megerősítéseket, amelyet a családtagjaitól, tanítóitól kaphat a kisdiák, ugyanakkor lehetőséget nyújt arra, hogy egy varázslatos környezetben ünnepeljék meg ezt a kimagasló teljesítményt, ahol akár a család összes tagja, minden generáció együtt szórakozhat, kikapcsolódhat, s értékes útravalóval térhet haza.

A tanulók a MÁV-START Zrt. jóvoltából kedvezményes utazási lehetőséget kapnak a Fővárosi Nagycirkuszba történő utazáshoz. A kitűnő tanuló diák 90%-os, egy fő kísérője pedig 50%-os kedvezménnyel utazhat vonattal a Tündértánc – Nővarázs című előadását megtekinteni.

Az előadáshoz jó szórakozást kívánunk!

Fővárosi Nagycirkusz

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.