Kedves Szülők!

A 2018/2019-es tanév első osztályát nekünk van szerencsénk elindítani. Nagy szeretettel és lelkesedéssel várjuk gyermekeiket! Röviden szeretnénk bemutatkozni, pedagógiai hitvallásunkat megfogalmazni.

Schreiner Nikolett:

Nagy családommal Leányfalun élünk. Férjemmel hat gyermeket nevelünk.

A Zsámbéki Tanítóképző Főiskolán végeztem, vizuális nevelés és honismeret műveltségterületen.  A diploma megszerzése után azonnal tanítani kezdtem Budapesten, majd Leányfalun. Az évek során fejlesztői képesítéssel is gazdagabb lettem, diszlexia reedukáció és prevenció területén. A 29 év tanítási gyakorlat alatt több osztály tanítója lehettem.

Nagy Ferenc:

Születésem óta Szentendrén élek. Feleségemmel itt neveljük ikergyermekeinket.

Az ELTE Tanítóképző szakán végeztem, informatika műveltségterületen. A diploma megszerzése után rögtön a Templomdombi Általános Iskolában kezdtem tanítani. Az osztályaimnak kosárlabda és korfball edzéseket is tartok. A 12 év tanítási gyakorlat alatt eddig három osztály tanítója lehettem.

Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy olyan tanítópáros vagyunk, akik a gyermekek oktatásában és nevelésében azonos értékrendet képviselünk. Fontos számunkra a gyermekközpontúság, mely alatt a következőket értjük:

  • az iskolába érkező gyermek szeresse meg az iskolát
  • a gyerekek szorongás, frusztráció nélkül töltsék itt mindennapjaikat
  • az oktatáson belül legfőbb alapelvünk az, hogy a gyerekek bátran hibázhatnak és „nincs rossz kérdés”
  • az élménypedagógia módszereit rendszeresen használjuk, amivel szeretnénk elérni, hogy a gyerekek érdeklődőek legyenek és megszeressék tantárgyaikat
  • az iskolai lét egyik alappillérének tekintjük a szülőkkel való jó kapcsolat ápolását

Szeretettel várjuk gyermekeiket iskolanyitogató foglalkozásunkra március 1-én, ahol személyesen is találkozhatnak velünk!

Niki néni és Feri bácsi