Tisztelt Szülők!

2022. április 6. 0:00 – 2022. április 22. 12:00 között lehetőségük van a beiratkozási adatok online rögzítésére, gördülékenyebbé téve ezzel a személyes beiratkozást.

Az adatok online rögzítéséhez nyissák meg az alábbi felületet: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap, majd válasszák a Beiratkozás általános iskolába modult. Amennyiben nagyobb gyermek miatt már van a Kréta felülethez felhasználónevük és jelszavuk, akkor azzal be tudnak jelentkezni, ha nincs, de van ügyfélkapujuk, akkor azzal is el tudják indítani a beiratkozás folyamatát. Ha egyik sincs, akkor el kell végezni egy ideiglenes regisztrációt. Fontos, hogy a NÉV mezőbe a teljes nevüket írják be, mert ez fog szerepelni a beiratkozási papírokon.

     

A felület használatáról az alábbi linkre kattintva tájékozódhatnak:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761106

Kérem, hogy az adatokat értelemszerűen, a hivatalos iratokban megfelelteknek legyenek szívesek kitölteni.

Függetlenül attól, hogy előzetesen online jelentkeztek-e, 2022. április 21-én, csütörtökön vagy 22-én, pénteken személyesen is meg kell jelenni az iskolában, hogy a beiratkozást véglegesítsük. Az online regisztráció jelentősen csökkenti a beiratkozás idejét, de annak nem feltétele!

Azért, hogy elkerüljük a hosszú várakozást, kérem, hogy legyenek szívesek előzetesen időpontot kérni munkanapokon 8 és 16 óra között a 30/71-444-78-as telefonszámon.

A beiratkozásra hozzák magukkal:

  • a gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolványokat (anyakönyvi kivonat vagy személyi igazolvány)
  • a gyermek és a szülő lakcímkártyáját
  • a gyermek TAJ-kártyáját
  • az előzetesen kitöltött és aláírt nyilatkozatokat

Az alábbi nyilatkozatokra van szükség:

Amennyiben nincs lehetőségük a nyilatkozatok kinyomtatására, úgy azt a helyszínen tudunk majd adni.

Kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

 

Szeretettel várjuk a leendő elsősöket iskolánkba!

Tenkesné Halász Enikő Rita

intézményvezető