Kedves iskolába készülő gyermekek! Tisztelt Szülők!

TAVASZNYITOGATÓ ISKOLANYITOGATÓ foglalkozásunkra több mint 40 gyermek regisztrált, így TÖBB JELENTKEZÉST NEM TUDUNK FOGADNI.

Mivel mind a két csoport teljesen betelt, így csoportváltásra vonatkozó kéréseiket sajnos nem áll módunkban teljesíteni.

Kérjük, hogy a foglalkozásra csak tünetmentes, egészséges gyermeket hozzanak, akiket nagy-nagy szeretettel várunk 2022. február 25-én, pénteken!

Emlékeztetőül:

Tulipán csoport tagjainak14,50 és 15 óra között van a gyülekező az iskola udvarán, ahol a leendő két tanító néni, a mostani negyedik osztály tanulói, valamint az alsós munkaközösség pedagógusai fogadják az érdeklődőket. 15 órától Erika néni a tornateremben néptánc foglalkozást tart a gyerekeknek, majd ezt követően Gabi néni egy kis kézműveskedésre, én pedig iskolai körútra viszem majd a gyerkőcöket. Minden programrész 15 percig tart, így az ovisok 15,45-kor végeznek, amikor is a főbejáraton át kikísérjük őket az iskola épülete elé.

Nárcisz csoport tagjainak 15,35 és 15,45 között van a gyülekező az iskola udvarán, és 15,45-től indul a fent vázolt program. Ők 16,30-kor jönnek majd ki az iskola főbejárata elé.

Az épületbe csak a gyerekek és az iskola dolgozói jöhetnek be. Megértésüket köszönjük!

 

Több iskolanyitogató foglalkozást nem szervezünk idén!

 A leendő tanító nénik és az alsós munkaközösség nevében:

Tenkesné Enikő

intézményvezető