Ezúton szeretnénk néhány fontos információval szolgálni a tanévkezdést illetően.

Az évnyitó időpontja: szeptember 1. csütörtök 8 óra

Gyülekező az osztálytermekben 7,40-ig, s innen osztályonként vonulunk ki a Templomdombra. Megjelenés ünneplő ruhában (fekete alj, fehér ing/blúz, jelvény, akinek már van).

A tankönyveket az alsósoknak ezen a napon lehet majd az osztályteremben átvenni, ezért kérjük, hogy mindenki hozzon magával egy táskát, amiben a könyveit hazaviheti.

A felsősök tankönyveiket augusztus 31-én 8.00-17.00 között vehetik át a tetőtéri nagyteremben.

A tankönyvcsekkeket névre szólóan az osztályfőnökök osztják majd ki.

Augusztus 31-én, szerdán 17 órára várjuk szeretettel leendő első osztályosainkat és szüleiket, ekkorra tervezzük a "beköltözést". Mindenki magával hozhatja a tornazsákot, váltócipőt, törölközőt, poharat, kiskanalat, váltóruhát, vállfát. A júniusban megbeszélt eszközpénzt Novákné Gitta, az osztálypénztáros elfogadja Önöktől. Kérjük, hogy hozzák magukkal az iskolatáskát is, mert az elsősök ekkor kapják meg tankönyveiket!

Az első tanítási nap: szeptember 1. csütörtök

A tanévnyitó ünnepség után az első osztálynak 2, a többi osztálynak 3 osztályfőnöki órát tartunk. Ebéd még aznap nem lesz, így a legkisebbek 10,40-kor végeznek, a többi osztály pedig 11,35-kor. Délután összevont ügyeletet biztosítunk. Ezen a napon mérjük fel az étkezési igényeket. 

Az éves eszközpénzt a szeptemberi ebédbefizetés időpontjában szedjük. Az aktuális összegekről itt tájékozódhatnak.

A környezetbarát iskolaszerekről a következő cikkünkben olvashatnak: Okosan vásárolj! - Zöld Iskolatáska és a taneszközök

A hátralévő napokra mindenkinek jó pihenést és készülődést kívánunk!

Iskolavezetés