Iskolánk tanulói alkotják a szentendrei utánpótlás korfball csapatok gerincét, Feri bácsi edzői irányítása mellett. A 2017/18-as utánpótlás bajnoki szezon sok-sok mérkőzést és remek eredményeket hozott. A tavalyi országos második helyezés után a hetedikesek felkerültek az U15-ös bajnokságba, ahol zöld és fehér színű csapattal versenyeztek nemcsak magyar, hanem szlovák csapatok ellen is. Mellettük az U13-as korcsoportban is szerepelt csapat az SZKHSE egyesület képviseletében. Az idei bajnoki szezont az U15-ös zöld csapat a hetedik, a fehér csapat kicsivel lemaradva a negyedik helyen végzett. Csapattagok a hetedik osztályból: Bucur Alíz, Szebik Dóra, Baranyai Réka, Pirint Gergő, Okrutay Gergely, Somogyi Boldizsár, Bánfalvi Kirill, Kovács Máté, Sárközi Attila.

Az U13-as SZKHSE csapat ebben az évben országos bajnok lett! Külön kiemelendő, hogy bajnokság során az összes lejátszott mérkőzésüket megnyerték, 251 dobott és 59 kapott korffal.

Csapattagok az ötödik osztályból: Botos Benedek, Szendi-Horváth Nándor, Elefánty András, Somogyi Szofi; hetedik osztályos csapattagok: Baranyai Réka és Szebik Dóri

A bajnokság végén minden korosztály legjobbjait is megválasztották, ebben az évben az U13-as korosztály legjobb lány játékosának Baranyai Rékát, legjobb fiú játékosának Botos Benedeket választották és Szendi-Horváth Nándor gólkirályi címet nyert a szezon legtöbb dobott korfjával.

Köszönjük Feri bácsi edzői munkáját és mindenkinek szívből gratulálunk! Csak így tovább!!

Baranyainé Kékesi Noémi